
Popołudnie dla Małych Melomanów 15.02.2026 g. 14:00
Sala Kameralna/ abonament Ps2/ dzieci starsze, 7-12 lat
Wykonawcy:
Cezary Nowak - aktor
Rafał Grząka - akordeon
Radosław Mysłek - perkusja
Piotr Lusawa - fortepian
Jarosław Praszczałek - scenariusz i prowadzenie
Czy smak może być inspiracją dla poezji? Aby się o tym przekonać przyjdźcie do naszej tajemniczej i niezwykle muzykalnej kuchni pełnej smakowitych historii opowiedzianych dźwiękami i słowami. Znajdziecie w niej spory talerz, ogromny rondel, a także różnorodne mieszadła – pałeczki, miotełki, szczypce i ubijaki. Nie może też zabraknąć kociołka, w którym będziemy tworzyć pyszne potrawy złożone z kęsów poetyckich opowieści i dźwiękowych przypraw dodających aromatu.
czytaj więcej
Wykonawcy:
Cezary Nowak - aktor
Rafał Grząka - akordeon
Radosław Mysłek - perkusja
Piotr Lusawa - fortepian
Jarosław Praszczałek - scenariusz i prowadzenie
Czy smak może być inspiracją dla poezji? Aby się o tym przekonać przyjdźcie do naszej tajemniczej i niezwykle muzykalnej kuchni pełnej smakowitych historii opowiedzianych dźwiękami i słowami. Znajdziecie w niej spory talerz, ogromny rondel, a także różnorodne mieszadła – pałeczki, miotełki, szczypce i ubijaki. Nie może też zabraknąć kociołka, w którym będziemy tworzyć pyszne potrawy złożone z kęsów poetyckich opowieści i dźwiękowych przypraw dodających aromatu.
Daty i godziny wydarzeń
Warszawa15.02.202614:00 
Popołudnie dla Małych Melomanów 15.02.2026 g. 14:00
Sala Kameralna/ abonament Ps2/ dzieci starsze, 7-12 lat
Wykonawcy:
Cezary Nowak - aktor
Rafał Grząka - akordeon
Radosław Mysłek - perkusja
Piotr Lusawa - fortepian
Jarosław Praszczałek - scenariusz i prowadzenie
Czy smak może być inspiracją dla poezji? Aby się o tym przekonać przyjdźcie do naszej tajemniczej i niezwykle muzykalnej kuchni pełnej smakowitych historii opowiedzianych dźwiękami i słowami. Znajdziecie w niej spory talerz, ogromny rondel, a także różnorodne mieszadła – pałeczki, miotełki, szczypce i ubijaki. Nie może też zabraknąć kociołka, w którym będziemy tworzyć pyszne potrawy złożone z kęsów poetyckich opowieści i dźwiękowych przypraw dodających aromatu.
czytaj więcej
Wykonawcy:
Cezary Nowak - aktor
Rafał Grząka - akordeon
Radosław Mysłek - perkusja
Piotr Lusawa - fortepian
Jarosław Praszczałek - scenariusz i prowadzenie
Czy smak może być inspiracją dla poezji? Aby się o tym przekonać przyjdźcie do naszej tajemniczej i niezwykle muzykalnej kuchni pełnej smakowitych historii opowiedzianych dźwiękami i słowami. Znajdziecie w niej spory talerz, ogromny rondel, a także różnorodne mieszadła – pałeczki, miotełki, szczypce i ubijaki. Nie może też zabraknąć kociołka, w którym będziemy tworzyć pyszne potrawy złożone z kęsów poetyckich opowieści i dźwiękowych przypraw dodających aromatu.
Daty i godziny wydarzeń
Warszawa15.02.202614:00